Saturday, 13th July 2024

DE

Decibels

Standard

Bezoek KidZcity via www.nappas.nl!

Zoek jij een leuke activiteit dat je kunt doen met het gehele gezin op een regenachtige, koude dag? Hoe leuk is het om dan een bezoek te brengen aan een grote indoor speeltuin! Kinderen kunnen zich hier uren vermaken, terwijl ouders of begeleiders lekker kunnen genieten van een drankje of iets anders.

KidZcity is zo’n indoor speeltuin waar kinderen zich heerlijk kunnen uitleven in de grote speeltuin of in de verschillende themazalen. De speelhal bestaat uit een grote mix van leuke activiteiten voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Je vindt er onder andere klimtoestellen, glijbanen, trampolines, schommels en nog veel meer.

Voor de kinderen natuurlijk fantastisch! Maar aan leuke uitjes zit natuurlijk ook een prijskaartje.. Gelukkig heeft www.nappas.nl daar de oplossing voor! Via de kortingspas krijg je namelijk verschillende kortingen op KidZcity. Zo kun je een bezoek aan de speelhal goedkoper maken! Met de NapPas krijg je namelijk 20% korting op een bezoek aan KidZcity!

Daarnaast ontvang je ook korting op andere uitjes en activiteiten. Je kunt door heel het land genieten van kortingen bij verschillende dagjes uit! Je kunt een bezoek brengen aan een museum, een tof pretpark of juist bijvoorbeeld het dierenpark. Kortom, met de NapPas kun je heel veel geld besparen op leuke uitjes!

Dus maak jezelf en je kinderen blij door een bezoek te brengen aan KidZcity, maar doe dit met korting via www.nappas.nl! Wacht niet langer en bestel nu je NapPas! Je bespaart al direct geld door de kortingspas op uitjes en activiteiten! Wat wil je nog meer? Succes met het zoeken van de leukste uitjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *